Trädgårdsservice

Trädgårdsservice

Välkommen till Fyrljus, där vi lyser upp din trädgård genom omsorgsfull och professionell trädgårdsservice.

Vi förstår att en välvårdad trädgård är grundstenen för ett harmoniskt utomhusliv. Därför erbjuder vi skräddarsydda trädgårdslösningar anpassade efter dina unika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en engångsinsats för att fräscha upp din trädgård inför en speciell händelse, eller om du önskar regelbunden skötsel för att upprätthålla dess skönhet och hälsa året runt, står Fyrljus redo att assistera.

Engagerat Trädgårdsteam

Vårt team består av engagerade och erfarna trädgårdsprofessionella som är dedikerade till att leverera högkvalitativ service med ett personligt tillvägagångssätt. Vi är här för att underlätta ditt utomhusliv och befria dig från de tidskrävande trädgårdsuppgifterna, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Kundanpassade Trädgårdstjänster

Välj Fyrljus för dina trädgårdstjänster och låt oss vara det lysande inslaget i ditt utomhusliv. Vi ser fram emot att skapa ett anpassat trädgårdspaket som speglar just dina behov och att välkomna dig till en värld där skönhet och bekvämlighet möts i din egen trädgård.


Beställ

Vad omfattas av trädgårdstjänster?


tradgard

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket