Fyrljus Senior service

Välkommen till Fyrljus Senior Service

Skräddarsydd Hjälp för ett Bekymmersfritt Liv

På Fyrljus Senior Service specialiserar vi oss på att erbjuda anpassade servicelösningar för individer som är 70 år eller äldre. Vi förstår att varje senior har unika behov och preferenser, och därför erbjuder vi ett brett utbud av servicetjänster som kan anpassas för att skapa en bekväm och funktionell vardag.

Skapa Din Egen Serviceplan

Med Fyrljus kan du skräddarsy din egen serviceplan utifrån dina specifika behov. Oavsett om det gäller städning, ärenden, klädvård med tvätt och strykning, eller andra praktiska uppgifter, ger vi dig möjligheten att välja de tjänster som bäst passar din livsstil.

Ett Brett Utbud av Tjänster

Fyrljus Senior Service inkluderar ett brett spektrum av erbjudanden anpassade till din vardag, från att hänga upp gardiner och putsa fönster till mer omfattande städuppgifter och personligt stöd i sysslor som kan vara utmanande att hantera på egen hand. Vår målsättning är att underlätta din vardag och ge dig mer tid till det som verkligen betyder något för dig.

Personlig Kontaktperson för Ökad Trygghet

Som en del av vår tjänst får du en personlig kontaktperson, eller "projektledare", som hjälper dig att koordinera och utföra de tjänster du väljer. Denna personliga kontakt garanterar att allt arbete utförs enligt dina specifikationer och önskemål, och ger en extra nivå av trygghet och tillit.

Fördelarna med Fyrljus Senior Service

Den största fördelen med Fyrljus Senior Service är flexibiliteten och kontrollen det ger dig över din egen service. Inte bara kan du anpassa tjänsterna efter dina behov, men med skattereduktionen blir det även en mycket kostnadseffektiv lösning. Du bestämmer vad som ska göras och när, till halva priset tack vare skattereduktionen.

Varför Välja Fyrljus?

Fullständig Anpassning: Vi erbjuder en service helt anpassad efter dina behov och önskemål.

Flexibilitet: Välj och justera tjänsterna som du vill, med möjlighet att anpassa omfattningen över tid.

Personlig Service: Din egen kontaktperson säkerställer att allt arbete utförs enligt dina önskemål.

Upptäck hur Fyrljus Senior Service kan göra din vardag lättare och mer njutbar. Kontakta oss idag för att skapa din personliga serviceplan.


Beställ

Vad ingår i Senior Service?


ÖVERENSKOMMELSE

Vi kommer överens om vilken typ och omfattning av senior service du vill ha. Du kan blanda friskt mellan alla tjänster. Om du bor centralt vill vi att den sammanlagda tiden ska var minst en timme för varje enskilt tillfälle vi utför senior service.

På landsbygden måste den sammanlagda tiden vara två timmar. Vid nästa tillfälle kan servicetypen vara något annat.

Om du vill ha någon service som går utanför vad vi avtalat debiteras du extra för det men bara efter överenskommelse. Senior Service har mycket hög flexibilitet.

TIDSASPEKTER

Den här informationen gäller framförallt för tjänster där du vill få något specifikt utfört men det kan finnas olika hinder för att vi ska kunna arbeta effektivt.

Tiden du debiteras är den totala tiden vi måste använda för att kunna utföra tjänsten. T.ex om du vill ha det noggrant städat är det bra om du har gjort en del småplock innan vi kommer till dig, om du vill ha gräset klippt är det bra om du säger till om det finns drivmedel till klipparen. Vid matlagning är det bra om vi får en inköps lista innan vi kommer osv.

Ofta har våra kunder helt enkelt inte tid med förberedelser men då ordnar vi det också, och det är väl det som är poängen med att kunna köpa en flexibel hemservice.

SKATTEREDUKTION

50% skatteavdrag för Hushållsnära tjänster.
För alla hushållsnära tjänster får du en skatterabatt på 50%.

Med Direktavdraget så sköter vi allt arbete för att du ska få denna skatterabatt och vi tar inte betalt för detta.
Exempel. Du har beställt en hushållsnära tjänst av oss som kostar 998 kr.
Vi kommer då att fakturera dig på 499 kr och resterande del ordnar vi från Skatteverket.

Seniorer som tar varandra i händer av glädje - Fyrljus

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket