SNÖSKOTTNING


Snöröjningstjänster

Välkommen till Fyrljus, där vi lyser upp din vinter genom omsorgsfull och professionell snöröjning.

Vi förstår att en väl skottad uppfart och trottoar är avgörande för en säker och harmonisk vinter. Därför erbjuder vi skräddarsydda snöröjningslösningar anpassade efter dina unika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en engångsinsats för att göra ditt hem tillgängligt efter en kraftig snöstorm, eller om du önskar regelbunden snöröjning för att säkerställa fri passage hela säsongen, står Fyrljus redo att assistera.

Engagerat Snöröjningsteam

Vårt team består av engagerade och erfarna snöröjningsprofessionella som är dedikerade till att leverera högkvalitativ service med ett personligt tillvägagångssätt. Vi är här för att underlätta din vinter och befria dig från de tunga och tidskrävande snöskottningssysslorna, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Kundanpassade Snöröjningstjänster

Välj Fyrljus för dina snöröjningstjänster och låt oss vara det lysande inslaget i din vinter. Vi ser fram emot att skapa ett anpassat snöröjningspaket som speglar just dina behov och att välkomna dig till en värld där säkerhet och bekvämlighet möts, även under de kallaste månaderna.


Beställ

Typiska tjänster i hemmet eller i nära anslutning till bostaden


Image

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket