Fler Rut-tjänster

Fler RUT-tjänster för Enklare Vardag

Vårt utbud av RUT-tjänster är designade för att förenkla din vardag, vare sig du bor i villa eller lägenhet. Från klädvård och trädgårdsservice till IT-tjänster och snöskottning, våra tjänster är tillgängliga både periodiskt och vid behov. Utforska våra alternativ och hitta de lösningar som bäst matchar dina behov.

Erfaret och Engagerat Team

Med ett team av passionerade experter, strävar vi efter att erbjuda exceptionell service skräddarsydd för dig. Vårt mål är att underlätta din vardag genom pålitliga och effektiva tjänster, så att du får mer tid över till det som är viktigt.

Våra RUT-tjänster Inkluderar

  • Klädvård: Professionell tvätt, strykning och reparationer för dina kläder.
  • Trädgårdsservice: Allt från gräsklippning till trädgårdsdesign och skötsel.
  • IT-tjänster: Hjälp med allt från installation till felsökning av dina digitala enheter.
  • Snöskottning: Effektiv snöröjning för att hålla din uppfart och trottoarer säkra.
  • Tillsyn av Bostad: Trygghet när du är bortrest med regelbunden kontroll av din bostad.

Låt oss ta hand om de tidskrävande uppgifterna så att du kan njuta av en problemfri vardag. Välj bland vårt breda utbud av RUT-tjänster och ge dig själv friheten att fokusera på livets viktigare aspekter.

Image

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket