Fönsterputs

Fönsterputs

Välkommen till Fyrljus, där vi bringar klarhet och glans till ditt hem genom omsorgsfull och professionell fönsterputsning.

Vi förstår att rena fönster är en central del av ett hem fullt av ljus och klarhet, och det är därför vi erbjuder skräddarsydda fönsterputsningstjänster anpassade efter dina unika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en engångsputsning för att få dina fönster att skimra inför ett speciellt tillfälle, eller om du önskar regelbunden rengöring för att kontinuerligt njuta av en klar och obegränsad utsikt, står Fyrljus redo att assistera.

Engagerat serviceteam

Vårt team består av engagerade och erfarna fönsterputsare som är dedikerade till att leverera högkvalitativ service med ett personligt tillvägagångssätt. Vi är här för att förenkla ditt liv och befria dig från vardagens fönsterputsutmaningar, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Våra fönsterputsare är försäkrade och vi har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.

Kundanpassade fönsterputstjänster

Välj Fyrljus för dina fönsterputsbehov och låt oss vara det klara inslaget i din vardag. Vi ser fram emot att skapa ett anpassat fönsterputsprogram som speglar just dina behov och att välkomna dig till en värld där klarhet och glans möter bekvämlighet.


Beställ

Vilka städmoment omfattas av Fyrljus fönsterputs?


Swedish Cottage

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket