Fyrljus senior

Fyrljus Senior

Skräddarsydda Tjänster för Livets Gyllene År

Fyrljus Senior är särskilt utformad för dig som är 70 år eller äldre, erbjudandes en flexibel och personlig serviceanpassning för att göra din vardag enklare och mer njutbar.

Välj Din Perfekta Kombination av Tjänster

Hos oss får du friheten att skräddarsy din egen serviceupplevelse. Välj bland ett brett utbud av tjänster som inkluderar städning, ärenden, klädvård med tvätt och strykning, och mycket mer. Du bestämmer själv omfattningen och vi anpassar tjänsterna efter dina behov med flexibiliteten i vår timbank.

Senior Service & Omsorg

Vårt erbjudande sträcker sig från praktisk hjälp i hemmet till personligt stöd. Behöver du hjälp med att hänga upp gardiner, putsa fönster eller kanske stöd i vardagssysslor? Du får en dedikerad kontaktperson som fungerar som din "projektledare" för att säkerställa att allt blir gjort enligt dina önskemål.

Fördelar med Fyrljus Senior

  • Personlig Anpassning: Du har full kontroll över vilka tjänster som utförs och när.
  • Ekonomiskt Fördelaktigt: Med 50% skattereduktion blir våra redan prisvärda tjänster ännu mer tillgängliga.
  • Tillit och Trygghet: En egen kontaktperson garanterar att dina önskemål alltid står i centrum.

Upptäck hur Fyrljus Senior kan förbättra din livskvalitet genom skräddarsydda tjänster designade för att möta just dina behov. Kontakta oss för en personlig konsultation och börja planera för en enklare, tryggare och mer bekväm vardag.

Seniorer som tar varandra i händer av glädje - Fyrljus

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket