IT-tjänster


IT-Tjänster

Välkommen till Fyrljus, där vi förenklar din digitala vardag genom omsorgsfulla och professionella IT-tjänster.

Vi förstår att en väl fungerande teknik är avgörande för en smidig och harmonisk vardag. Därför erbjuder vi skräddarsydda IT-lösningar anpassade efter dina unika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en engångsinstallation för att optimera din hemdator inför ett viktigt projekt, eller regelbundet tekniskt underhåll för att säkerställa en obruten tillgång och funktion, är Fyrljus här för att bistå.

Engagerat IT-serviceteam

Vårt team består av passionerade och erfarna IT-professionella som är dedikerade till att erbjuda en service av högsta kvalitet med ett personligt tillvägagångssätt. Vi är här för att underlätta din digitala vardag och avlasta dig från tekniska problem, så att du kan koncentrera dig på det som verkligen betyder något för dig.

Anpassade IT-tjänster med RUT-avdrag

Välj Fyrljus för dina IT-behov och upplev hur vi kan förenkla din tekniska vardag. Vi ser fram emot att utforma en anpassad IT-serviceplan som uppfyller just dina förväntningar, samtidigt som du drar nytta av fördelarna med RUT-avdraget. Låt oss vara den klara länken i din digitala vardag och välkomna dig till en värld där teknik möter användarvänlighet och effektivitet.


Beställ

Typiska tjänster i hemmet eller i nära anslutning till bostaden


Image

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket