Fyrljus Flytt

Beställ Flyttjänster


Fyrljus Flytt

Din Partner för Flyttstädning och Flytthjälp

Välkommen till Fyrljus, din allierade i flyttprocessen. Vi erbjuder en heltäckande flyttstädtjänst som säkerställer att din flytt blir så smidig som möjligt, vare sig du flyttar in i ett nytt hem eller vill lämna det gamla i bästa skick.

Professionellt Flyttstädteam

Våra erfarna flyttstädare är dedikerade till att leverera högklassig service med öga för detaljer. Vi tar hand om all rengöring, vilket frigör din tid så att du kan koncentrera dig på att anpassa dig till ditt nya hem.

Skräddarsydda Flyttstädlösningar

Fyrljus skapar anpassade flyttstädlösningar som matchar dina behov perfekt. Vårt mål är att erbjuda en bekymmersfri flytt med vår professionella städning av såväl bostadsytor som biutrymmen och packningshjälp.

Låt Fyrljus ta hand om flyttstädningen och ge dig en fräsch start i ditt nya hem. Vi ser fram emot att underlätta din flytt med vår expertis.

white doors

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket