Fyrljus städning

Fyrljus Städning

Professionell Hemservice

Välkommen till Fyrljus, din pålitliga partner för professionell städning. Vi är här för att förenkla din vardag med högkvalitativa städtjänster som gör ditt hem skinande rent och inbjudande.

Varför Välja Fyrljus Städning?

Brett Utbud av Tjänster

Från grundlig hemstädning och fönsterputs till omfattande flyttstädning och storstädning, har vi lösningarna för att uppfylla alla dina behov.

Engagerat Städteam

Vårt team av erfarna städare är dedikerade till att leverera exceptionell service, anpassad till dina önskemål och livsstil.

Anpassade Lösningar

Vi skräddarsyr våra städtjänster för att matcha dina specifika krav, oavsett om du behöver regelbunden städning eller en engångsinsats inför ett speciellt tillfälle.

Gör Livet Enklare med Fyrljus

Låt Fyrljus ta hand om städningen och upplev hur det är att återvända till ett fläckfritt hem efter en lång dag. Vi strävar efter att göra ditt hem till en plats där renlighet och harmoni går hand i hand med ditt välbefinnande.

Välj Fyrljus Städning idag och låt oss vara det lysande inslaget som lyfter din vardag. Vi ser fram emot att skapa ett hem som speglar renhet och ordning, anpassat efter just dina behov.

scandinavian-decorating-ideas

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket