Tillsyn


Tillsyntjänster

Välkommen till Fyrljus, där vi förbättrar din vardag genom att erbjuda omsorgsfulla och professionella tillsynstjänster som kvalificerar för RUT-avdrag i Sverige.

Vi förstår vikten av ett välskött hem som en central del av en harmonisk livsstil. Det är därför vi specialiserar oss på skräddarsydda tillsynslösningar, designade för att möta dina unika behov och preferenser. Oavsett om du söker en engångsinsats för att få ditt hem i toppskick inför ett speciellt tillfälle, eller behöver regelbunden tillsyn för att bibehålla en kontinuerlig standard av renhet och ordning, är Fyrljus här för att stödja dig.

Dedikerat Tillsynsteam

Vårt engagerade team består av erfarna tillsynprofessionella som är engagerade i att leverera tjänster av högsta kvalitet, anpassade efter dina specifika behov. Vi strävar efter att göra din vardag enklare genom att ta hand om de dagliga hushållssysslorna, vilket frigör din tid så att du kan ägna dig åt det som betyder mest för dig.

Anpassade Tillsynstjänster med RUT-avdrag

Välj Fyrljus för dina tillsynsbehov och dra nytta av de fördelar som RUT-avdraget erbjuder. Vi ser fram emot att utforma ett personligt tillsynspaket som inte bara uppfyller dina förväntningar utan också gör det möjligt för dig att minska kostnaderna genom skatteavdrag. Låt oss bli ett lysande inslag i din vardag genom att erbjuda en tjänst där renlighet och bekvämlighet går hand i hand, allt medan du utnyttjar fördelarna med RUT-avdraget i enlighet med svensk lagstiftning.

Varmt välkommen till en värld av stöd, trygghet och renhet med Fyrljus.


Beställ

Typiska tjänster i hemmet eller i nära anslutning till bostaden


Image

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket