Fyrljus Senior Service & Omsorg

Välkommen till Fyrljus Senior Service & Omsorg

På Fyrljus förstår vi att varje senior har unika behov och önskemål. Det är därför vi med stolthet presenterar vår mest flexibla och anpassningsbara tjänst: Fyrljus Senior Service & Omsorg. Denna tjänst är speciellt utformad för individer som är 70 år eller äldre, med målet att erbjuda en omsorgsfull och skräddarsydd service som verkligen gör skillnad i vardagen.

Skapa Din Personliga Serviceplan

Med Fyrljus Senior Service & Omsorg får du friheten att skapa en helt unik serviceplan som passar just dig. Vårt omfattande utbud av omsorgs- och servicetjänster innebär att möjligheterna är nästan obegränsade. Vill du ha hjälp med hushållssysslor, personlig omvårdnad, eller kanske teknisk support? Inget önskemål är för stort eller för litet.

Så Fungerar Det

Välj Dina Tjänster: Utforska vårt breda utbud av omsorgs- och servicetjänster. Kombinera fritt för att matcha dina behov.

Anpassa Din Tid: Ange hur mycket tid du önskar dedikera till din omsorg och service. Vi erbjuder flexibilitet för att passa din vardag.

Njut av Din Skräddarsydda Plan: Vårt team av erfarna och omtänksamma professionella ser till att alla dina behov uppfylls, precis som du vill ha det.

Varför Välja Fyrljus?

Fullständig Anpassning: Din komfort och tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi skräddarsyr din service för att passa dina exakta behov.

Erfaren Personal: Vårt team består av passionerade och kvalificerade medarbetare som är dedikerade till att leverera exceptionell omsorg och service.

Trygghet och Säkerhet: Med Fyrljus kan du känna dig trygg, veta att du får stöd och hjälp av de bästa inom branschen.

Upptäck hur Fyrljus Senior Service & Omsorg kan göra din vardag lättare och mer njutbar.

Kontakta oss idag för att börja skapa din perfekta omsorgs- och serviceplan.


Vad ingår i Senior Service?


Tjänster med omvårdnad och Omsorg


ÖVERENSKOMMELSE

Vi kommer överens om vilken typ och omfattning av senior service du vill ha. Du kan blanda friskt mellan alla tjänster. Om du bor centralt vill vi att den sammanlagda tiden ska var minst en timme för varje enskilt tillfälle vi utför senior service.

På landsbygden måste den sammanlagda tiden vara två timmar. Vid nästa tillfälle kan servicetypen vara något annat.

Om du vill ha någon service som går utanför vad vi avtalat debiteras du extra för det men bara efter överenskommelse. Senior Service har mycket hög flexibilitet.

TIDSASPEKTER

Den här informationen gäller framförallt för tjänster där du vill få något specifikt utfört men det kan finnas olika hinder för att vi ska kunna arbeta effektivt.

Tiden du debiteras är den totala tiden vi måste använda för att kunna utföra tjänsten. T.ex om du vill ha det noggrant städat är det bra om du har gjort en del småplock innan vi kommer till dig, om du vill ha gräset klippt är det bra om du säger till om det finns drivmedel till klipparen. Vid matlagning är det bra om vi får en inköps lista innan vi kommer osv.

Ofta har våra kunder helt enkelt inte tid med förberedelser men då ordnar vi det också, och det är väl det som är poängen med att kunna köpa en flexibel hemservice.

SKATTEREDUKTION

50% skatteavdrag för Hushållsnära tjänster.
För alla hushållsnära tjänster får du en skatterabatt på 50%.

Med Direktavdraget så sköter vi allt arbete för att du ska få denna skatterabatt och vi tar inte betalt för detta.
Exempel. Du har beställt en hushållsnära tjänst av oss som kostar 998 kr.
Vi kommer då att fakturera dig på 499 kr och resterande del ordnar vi från Skatteverket.

Seniorer som tar varandra i händer av glädje - Fyrljus

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket