Storstädning


Storstädning

Välkommen till Fyrljus, där vi lyser upp i din vardag genom omsorgsfull och professionell hemservice.

Vi förstår att ett rent hem är grundstenen för ett harmoniskt liv, och det är därför vi erbjuder skräddarsydda städlösningar anpassade efter dina unika behov och önskemål. Oavsett om det gäller en engångsstädning för att förbereda ditt hem inför ett speciellt evenemang, eller om du önskar regelbunden städning för att upprätthålla en konstant nivå av renlighet och ordning, står Fyrljus redo att assistera.

Engagerat serviceteam

Vårt team består av engagerade och erfarna städprofessionella som är dedikerade till att leverera högkvalitativ service med ett personligt tillvägagångssätt. Vi är här för att göra ditt liv enklare och befria dig från vardagens städuppgifter, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Kundanpassade städtjänster

Välj Fyrljus för dina städtjänster och låt oss vara det lysande inslaget i din vardag. Vi ser fram emot att skapa ett anpassat städpaket som speglar just dina behov, och att välkomna dig till en värld där renlighet möter bekvämlighet.


Beställ

Vilka städmoment omfattas av Fyrljus storstädservice?


Image

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket