Fyrljus Senior Omsorg

Välkommen till Fyrljus Senior Omsorg

Skräddarsydd Omsorg för Livets Senare Skeden

På Fyrljus Senior Omsorg förstår vi att behoven förändras med åren. Därför har vi särskilt anpassat vår omsorg för individer som är 70 år eller äldre, med målet att erbjuda flexibla och personliga omsorgslösningar som gör vardagen både enklare och rikare.

Anpassa Din Omsorg efter Dina Behov

Med Fyrljus får du möjligheten att skräddarsy din omsorg baserat på dina specifika önskemål och behov. Välj från ett brett spektrum av omsorgstjänster och kombinera dem på det sätt som passar dig bäst. Du har full frihet att ange hur mycket tid du önskar dedikera till din omsorg och fylla den med de tjänster du värdesätter mest.

Flexibla Omsorgspass

För att ytterligare anpassa vår service erbjuder vi omsorgspass på både förmiddagen (kl 7-12) och eftermiddagen (kl 12-17). Detta ger dig flexibiliteten att välja den tid på dagen som bäst överensstämmer med din rutin och preferenser.

Inkluderade Tjänster

Vår omsorg omfattar ett brett utbud av tjänster som stödjer en aktiv och självständig livsstil. Från typiska hemstjänstinsatser som hjälp med personlig hygien och måltider till stöd med promenader, ärenden, samt städning och tvätt. Allt arbete utförs i eller i närheten av din bostad, alltid med din trygghet och komfort i åtanke.

Servicetjänster och Mer

För de som önskar enbart servicetjänster, som städning eller tvätt, eller en blandning av service och omsorg, erbjuder vi flexibla alternativ för att möta just dina önskemål. Välj det alternativ som bäst passar dig från vårt menyval.

Varför Välja Fyrljus Senior Omsorg?

Personligt Anpassad: Vi erbjuder en omsorg som är helt anpassad efter dina individuella behov och önskemål.

Flexibilitet: Med valmöjligheter för både tjänster och tid, kan du skräddarsy din omsorg för att passa din dagliga rutin.

Kvalitet och Trygghet: Vårt team av erfarna omsorgsgivare är dedikerade till att leverera högkvalitativ och trygg service.

På Fyrljus Senior Omsorg är det du som står i centrum. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan skapa en omsorgsplan som gör din vardag bättre.


Beställ

Tjänster med omvårdnad och Omsorg


ÖVERENSKOMMELSE

Vi kommer överens om vilken typ och omfattning av senior service du vill ha. Du kan blanda friskt mellan alla tjänster. Om du bor centralt vill vi att den sammanlagda tiden ska var minst en timme för varje enskilt tillfälle vi utför senior service.

På landsbygden måste den sammanlagda tiden vara två timmar. Vid nästa tillfälle kan servicetypen vara något annat.

Om du vill ha någon service som går utanför vad vi avtalat debiteras du extra för det men bara efter överenskommelse. Senior Service har mycket hög flexibilitet.

TIDSASPEKTER

Den här informationen gäller framförallt för tjänster där du vill få något specifikt utfört men det kan finnas olika hinder för att vi ska kunna arbeta effektivt.

Tiden du debiteras är den totala tiden vi måste använda för att kunna utföra tjänsten. T.ex om du vill ha det noggrant städat är det bra om du har gjort en del småplock innan vi kommer till dig, om du vill ha gräset klippt är det bra om du säger till om det finns drivmedel till klipparen. Vid matlagning är det bra om vi får en inköps lista innan vi kommer osv.

Ofta har våra kunder helt enkelt inte tid med förberedelser men då ordnar vi det också, och det är väl det som är poängen med att kunna köpa en flexibel hemservice.

SKATTEREDUKTION

50% skatteavdrag för Hushållsnära tjänster.
För alla hushållsnära tjänster får du en skatterabatt på 50%.

Med Direktavdraget så sköter vi allt arbete för att du ska få denna skatterabatt och vi tar inte betalt för detta.
Exempel. Du har beställt en hushållsnära tjänst av oss som kostar 998 kr.
Vi kommer då att fakturera dig på 499 kr och resterande del ordnar vi från Skatteverket.

Seniorer som tar varandra i händer av glädje - Fyrljus

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket