Order och Betalning

Order - Betalningar

 

Du får tydliga instruktioner för att navigera i orderprocessen och kommer att behöva ge oss dina personuppgifter och alla nödvändiga betalningsuppgifter.

Genom att klicka på "Köp" alternativt "Avsluta köp" alternativ "Betala nu" alternativt  "Registrera" -knappen i slutet av beställningsprocessen, dvs betalningsprocessen, samtycker du till att vara bunden av våra användarvillkor som finns i dessa användarvillkor och visas på webbplatsen.

Din beställning är att betrakta som acceptans av detta erbjudande. Vi skickar en e-postbekräftelse till dina beställningsuppgifter för att vi ska behandla din beställning via den emailadress du anger. Vi anser inte att vi är bundna av ett avtal med dig förrän vi har utfärdat denna e-postbekräftelse.

Vi accepterar inga beställningar från kunder under 18 år.

Offert

 

De flesta av våra servicetjänster startar med att du bygger en offert för den service du önskar. En offert från oss är aldrig bindande tills du accepterar offerten. Först efter att du accepterat offerten, vi ger dig 7 dagar,  kommer vi att automatiskt generera en faktura till dig. Själva offertprocessen ser likadan ut som om du skulle köpa en produkt. Du bygger din offert genom att välja den produkt/service du är intresserad av, går till din varukorg och checkar ut ur kassan. Systemet frågar då om du vill se din offert och därefter kan du acceptera den eller avböja den. Ingen betalning sker i detta läget.

Avbryta köp

 

Om du av någon anledning vill avbryta din prenumeration så kan du göra det på sidan "Mitt konto"

Du har rätt att avbryta betalning när som helst där otillbörlig användning har gjorts av ditt kredit- eller betalkort av en annan person som inte agerar på din eller din representants vägnar och att återkrediteras av oss i den mån sådana belopp inte ersätts av kortutgivaren under sådana omständigheter.

Våra samlade policies och konsumentskydd hittar du här!

Varje policy och avsnitten för konsumentskydd bör läsas i samband med vår fullständiga uppsättning av policies och eventuella friskrivningar.

Vi följer GDPR-standard och Konsumentskyddslagen