Fixarservice Senior 65+


Fixaservice Senior 65+

Fixarservice Senior 65+ har vi anpassat för seniorer som är 65 år eller mer.

Du kan välja mellan olika fixarservice. Du kan också blanda dessa som du vill. Du bestämmer själv hur du vill ha det genom att ange den tid du önskar för din omsorg och fylla den med olika tjänster.


Beställ

Vad ingår i rutavdraget?


ÖVERENSKOMMELSE

Vi kommer överens om vilken typ och omfattning av senior service du vill ha. Du kan blanda friskt mellan alla tjänster. Om du bor centralt vill vi att den sammanlagda tiden ska var minst en timme för varje enskilt tillfälle vi utför senior service.

På landsbygden måste den sammanlagda tiden vara två timmar. Vid nästa tillfälle kan servicetypen vara något annat.

Om du vill ha någon service som går utanför vad vi avtalat debiteras du extra för det men bara efter överenskommelse. Senior Service har mycket hög flexibilitet.

TIDSASPEKTER

Den här informationen gäller framförallt för tjänster där du vill få något specifikt utfört men det kan finnas olika hinder för att vi ska kunna arbeta effektivt.

Tiden du debiteras är den totala tiden vi måste använda för att kunna utföra tjänsten. T.ex om du vill ha det noggrant städat är det bra om du har gjort en del småplock innan vi kommer till dig, om du vill ha gräset klippt är det bra om du säger till om det finns drivmedel till klipparen. Vid matlagning är det bra om vi får en inköps lista innan vi kommer osv.

Ofta har våra kunder helt enkelt inte tid med förberedelser men då ordnar vi det också, och det är väl det som är poängen med att kunna köpa en flexibel hemservice.

SKATTEREDUKTION

50% skatteavdrag för Hushållsnära tjänster.
För alla hushållsnära tjänster får du en skatterabatt på 50%.

Med Direktavdraget så sköter vi allt arbete för att du ska få denna skatterabatt och vi tar inte betalt för detta.
Exempel. Du har beställt en hushållsnära tjänst av oss som kostar 998 kr.
Vi kommer då att fakturera dig på 499 kr och resterande del ordnar vi från Skatteverket.

Seniorer som tar varandra i händer av glädje - Fyrljus

Hur fungerar det?


01


Välj Den service som passar dig bäst

I Servicebutiken kan du beställa den service som passar dig bäst. Dessa tjänster är mer eller mindre standardiserade tjänster utifrån tidigare erfarenheter vad kunder önskar. Vid beställning får du en offert som du kan godkänna när det passar dig. 

02


Anpassa tjänsten efter dina personliga behov

Kontakta oss  för att anpassa offerten efter dina personliga önskemål. Det innebär inte att tjänsten per automatik blid dyrare. Vi uppdaterar tjänsten och skickar en ny digital offert.

03


Godkänn Offerten

När du könner dig nöjd med innehållet i offerten är det bara att godkänna.

04


Genomförande

Vi genomför tjänsten efter överenskommelse i den godkända offerten. När vi genomfört tjänsten fakturerar vi i enlighet med offert och allmänna villkor. Vi tar hand om skattereduktionen hos Skatteverket